Öne Çıkanlar Bakan Tunçtan gündeme dair önemli açıklamalar Anıtkabirde 30 Ağustos töreni ücret egemenlik Motosikletli Gruba Çarptı: 7 Ölü

Bu haber kez okundu.

Meral Akşener'den İmamoğlu'na: Türkiye senin yanında

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen siyasi yasak kararından sonra dün İBB binası önünde başlayan miting bugün de aynı adreste devam etti.

Bugünkü toplantıya 6'lı masa liderleri de katıldı.

Liderler tek tek kürsüye çıkarak halka hitap etti.

Son sırada Meral Akşener vardı.

Akşener kürsüye çıkınca İmamoğlu'nun da yanında kalmasını isteyerek, "Bir yere kaybolma senin için buradayız." dedi.

Meral Akşener'den İmamoğlu'na: Türkiye senin yanında VİDEO

"Sadece İstanbul değil Türkiye yanında"

İBB Başkanı ile birlikte kürsüde halka hitap eden Akşener şöyle konuştu:

"16 milyon İstanbullunun iradesi burada, millet burada, milletin seesi burada demokrasi burada milletin iradesi burada ve Ekrem kardeşlimin yanında. Gençler diyor ki yaşasın hürriyet kahrolsun istibdat.

Sandıkta verilecek cezanın ortaya koyduğu irade 16 milyon İstanbullunun dışında 85 milyon Türkiye’nin de senin yanında olduğunu burada Saraçhane’de görüyoruz. Hiçbir haksızlık sonsuza kadar sürmez. Geldikleri gibi giderler. Allah'a emanet olun. Demokrasi bizimdir, sandık bizimdir, bu irade bizimdir. "

Meral Akşener den İmamoğlu na: Türkiye senin yanında #1

Sosyal medyadan o anları paylaştı

Programın ardından İmamoğlu Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

İmamoğlu, "Millet, iradesine sahip çıktı. Bugün Saraçhane'de bu iradeye sahip çıkan kıymetli liderlerimize, vekillerimize, belediye başkanlarımıza ve bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan İstanbullulara teşekkürler. Hiçbir yargı oyunu, hiçbir engelleme çabası bizi yolumuzdan döndüremez." dedi.

Meral Akşener ise İmamoğlu'nun paylaşımını alıntılayarak sahnede beraber çekilen fotoğraflarını "İstibdatın karşısında 85 milyon senin yanında" notuyla cevap verdi.

Meral Akşener den İmamoğlu na: Türkiye senin yanında #2

Meral Akşener den İmamoğlu na: Türkiye senin yanında #3

Kaynak: https://www.ensonhaber.com/politika/meral-aksenerden-imamogluna-turkiye-senin-yaninda

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.