Öne Çıkanlar ömer çelik fırtına 4 katlı bina Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 159 santimetreyle Hakkaride ölçüldü Sıgınmacı

Bu haber kez okundu.

Luhansk’ta ayrılıkçılar Rusya’ya katılmak için referanduma gidecek

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları 33. gününe girerken, 2014 yılında Ukrayna’dan tek taraflı olarak bağımsızlığını ilan eden Luhansk Halk Cumhuriyeti, kendilerini Rusya’ya dahil etmek için referandum düzenleneceğini açıkladı.

"REFERANDUM YAKIN ZAMANDA YAPILABİLİR"

Konuya ilişkin açıklamada Luhansk Halk Cumhuriyeti Başkanı Leonid Pasechnik, "Luhansk Halk Cumhuriyeti’nin Rusya’ya bağlanmasına yönelik planlanan referandum yakın zamanda yapılabilir." ifadelerini kullandı.

Luhansk’ta ayrılıkçılar Rusya’ya katılmak için referanduma gidecek #1

AYRILIKÇILARI TANIYAN RUSYA, ORDUSUNU BÖLGEDE KONUŞLANDIRDI

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 22 Şubat’ta Ukrayna’dan tek taraflı olarak bağımsızlığını ilan eden Donetsk Halk Cumhuriyeti ve Luhansk Halk Cumhuriyeti’ni tanıma kararı almış, Rus ordusunun Donetsk ve Luhansk’a konuşlanmasına yönelik kararname imzalamıştı.

Luhansk’ta ayrılıkçılar Rusya’ya katılmak için referanduma gidecek #2

Luhansk’ta ayrılıkçılar Rusya’ya katılmak için referanduma gidecek #3

Luhansk’ta ayrılıkçılar Rusya’ya katılmak için referanduma gidecek #4

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.