Öne Çıkanlar fırtına ömer çelik PYD oporasyon 4 katlı bina Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 159 santimetreyle Hakkaride ölçüldü

Bu haber kez okundu.

Engin Polat ile Dilan Polat çifti,  gözaltına alındı.

Tüm Türkiye'nin aylardır konuştuğu Dilan Polat - Engin Polat çifti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Kara para aklama iddiası nedeniyle bir süredir gündemde olan Dilan Polat ve Engin Polat İstanbul’da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. İstanbul merkezli 6 ilde eş zamanlı operasyonlar düzenlendiği belirtilirken, Polat çifti ile birlikte 14 şüphelinin gözaltında olduğu öğrenildi.

Kara para aklama iddiaları ve haklarında açılan soruşturmayla bir anda Türkiye'nin gündemine oturan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin şirketlerinde aramalar yapılmış ve bütün mal varlıklarına el konulmuştu.

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT GÖZALTINA ALINDI

Gündemden düşmeyen Polat çiftiyle ilgili bu sabah yeni bir gelişme yaşandı. Dilan Polat ve eşi Engin Polat, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ikametlerinde gözaltına alındı.

afasdgag

Polat çiftinin yanı sıra, Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu, avukatları Ahmet Gün de gözaltına alındı.

1299ab52278318410cb81df52f0ed518

SORULARA YANIT VERMEDİLER

Emniyet'e getirilen Polat çiftinin ellerinin kelepçeli olduğu görülürken, basın mensuplarının sorularını ise yanıtsız bıraktılar.

0fc7cca4d8a0cf4a26444f1d75fc30c3

SON PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Gözaltına alınmadan önce Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise dikkat çekti. Polat’ın paylaşımda, çocuğuna sarılıp ağladığı fotoğrafa ‘Vedalar ancak güzel yürekleri acıtır’ isimli şarkıyı eklediği görüldü.

kaynak : https://www.mynet.com/dilan-polat-polisler-gelmeden-saatler-once-paylasmis-sosyal-medyada-dikkat-cekti-vedalar-ancak-guzel-yurekleri-acitir-482236-mymagazin

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.