Öne Çıkanlar Adıyaman suudiarabistan çin kurbanlık satışı ferrero

Bu haber kez okundu.

Maltepe'de genç kız kapısı açık minibüsten yola düştü

Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde gerçekleşen olayda, içerisi tıka basa yolcu olan bir hatlı minibüs, yolda kapısı açık şekilde ilerliyordu.

KAMYONETİN ALTINDA KALMAKTAN SON ANDA KURTULDU

O sırada minibüsün içerisinde bulunan genç kız, bir anda minibüsten düştü. Genç kız, o sırada arkadan gelen kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar ile minibüsten inen yolcular, hemen genç kızın yardımına koştu.

HASTANEYE KALDIRILDI

Hafif yaralanan gence ilk müdahale vatandaşlar tarafından yapılırken, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan genç kız, tedavi edilmek üzere ambulans ile hastaneye götürüldü.

OLAY ANI KAMERADA

Genç kızın tıka basa dolu minibüsten düşme anları, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde minibüs ilerlerken, genç kız bir anda yola düşüyorlar, çevredeki vatandaşlar ile minibüsteki yolcular da gence yardım etmek için yanlarına gidiyor.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.