Öne Çıkanlar fırtına ömer çelik 4 katlı bina Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 159 santimetreyle Hakkaride ölçüldü Sıgınmacı

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! AK Parti'nin İstanbul adayı açıklanıyor

Türkiye yerel seçimlere odaklandı.Seçmen, 31 Mart'ta önlerine gelecek sandıktan önce adayları merak ediyor.Bu kapsamda İstanbul'da aday bilmecesi çözülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ni ziyaret etti.Erdoğan burada gazetecilerin yerel seçimlere ilişkin sorularını yanıtlarken İstanbul için de önemli açıkalamalarda bulundu.

"İstanbul adayını pazar günü açıklayacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul adayı için pazar gününü işaret etti. Erdoğan şöyle konuştu:

"Açıklayacağımız adaylar hem sürprizdir hem de partimizin yerel yönetim seçimlerindeki kazanma azmi olacaktır.İstanbul adayını pazar günü açıklayacağız. Ankara adayını Ankara'da açıklayacağız. Seçim beyannamesini burada açıklayacağız.Bu güzel salonumuzu görevceksiniz. Bu salonda strateji belgemizi açıklayacağız."

HaberKaynağı (AA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.