Öne Çıkanlar galibiyet seçim iptali 3 dönem kuralı rafa kalktı meclis Erzincanda maden ocağındaki toprak kaymasıyla ilgili 6 zanlı tutuklandı

Bu haber kez okundu.

İyi Parti İstanbul ilçe başkanları, Ümit Özdağ'ın partiden ihraç edilmesini istedi

İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında, İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu iddia etmişti

Ümit Özdağ'ın iddiasına parti yönetiminden ilk tepki, Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'ndan gelmişti.

"ALLAH KURU İFTİRADAN SAKLASIN"

Ardından canlı yayına bağlanan Buğra Kavuncu, "Allah herkesi kuru iftiradan saklasın. Yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bahsedilen Kazakistan'daki dernek, ülkedeki tek iş adamları derneğiydi. 2007'den 2010'a kadar yönetim kurulu başkanıydım. Ondan sonra Kazakistan'dan ayrıldım. Sanki Fettah Tamince ile aynı dönemde çalışmışız izlenimi yaratıldı. Bu iftiralarla sonuna kadar hesaplaşacağım. Bütün sülalesi Türk milliyetçiliğine hizmet etmiş birini linç etmeye çalışmak kimsenin haddi değil." ifadelerini kullanmıştı.

Buğra Kavuncu: Ümit Özdağı mahkemeye vereceğim

İHRACI İÇİN İLK ADIM ATILDI

İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda, İl Başkanı Buğra Kavuncu başkanlığında toplanan İyi Parti İstanbul ilçe başkanları, Ümit Özdağ'ın partiden ihracı ve disipline sevkine yönelik imza verdi.İlçe başkanlarının imzaladığı disiplin ve ihraç dilekçesi İyi Parti Genel Merkezi'ne gönderildi.

İyi Parti İstanbul ilçe başkanlarının İyi Parti Genel Merkezi'ne Ümit Özdağ'ın partiden ihracı ve disipline sevkine ilişkin gönderdiği dilekçede, "İyi Parti Genel Merkezi'ne;Aşağıda imzası bulunan biz İyi Parti İstanbul İlçe Başkanları olarak;19.10.2020 tarihinde CnnTürk Tarafsız Bölge Programına konuk olan İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın gerçek dışı beyan ve iftiralarını şiddetle kınıyoruz. Kuruluşundan bugüne kadar üyelerimizle birlikte büyük bir emek ve özveri ile bugünlere getirdiğimiz partimizin, İl Başkanımız Sayın Buğra Kavuncu üzerinden asılsız söylem ve iftira kampanyası ile yıpratılmasına artık daha fazla müsaade etmemizin imkanı kalmamıştır.Bu bağlamda bizlerin İl Başkanımız Sayın Satuk Buğra Kavuncu'ya olan inancı güveni ve desteği tamdır.Her şartta yanında olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız. Aziz milletimizin umudu ve iktidarın tek gerçek alternatifi olan İyi  Parti'nin, organize bir şekilde yıpratılması ve İl Başkanımız Sayın Buğra Kavuncu'nun itibar suikastine uğramasının engellenmesi için, adı geçen şahıs hakkında parti tüzüğümüz gereği disiplin hükümlerinin ivedilikle işletilerek partiden ihraç edilmesini saygılarımızla arz ve talep ederiz." ifadelerine yer verildi.

İyi Parti İstanbul ilçe başkanları, Ümit Özdağ ın partiden ihraç edilmesini istedi #1

DANIŞMANI DA İSTİFA ETTİ

Öte yandan Ümit Özdağ'ın danışmanı Hüseyin Evren Kavas, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İyi Parti İstanbul Milletvekili Sayın Ümit Özdağ'ın danışmanlığından istifa etmiş bulunmaktayım. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in liderliğinde İyi Parti'nin iktidarı için bir nefer olarak gayret etmeye devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

İyi Parti İstanbul ilçe başkanları, Ümit Özdağ ın partiden ihraç edilmesini istedi #2

En Son Haber 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.