Öne Çıkanlar Adıyaman suudiarabistan çin kurbanlık satışı ferrero

Bu haber kez okundu.

Cemal Enginyurt Fındık Fiyatları İle İlgili FERRERO Firmasını Rekabet Kurumuna Şikayet Etti

Birilerinin TMO’nun piyasaya girmesine gerek olmadığını söylediğini ifade eden Ordu Mhp Milletvekili  Cemal Enginyurt, “Birileri diyor ki; İtalyan firması Ferrero olmasa fındık 3 lira bile etmez. İtalyan firmasına sırtını dayayanlara sesleniyorum. Yazıklar olsun adamlığınıza, yazıklar olsun tüccarlığınıza, yazıklar olsun insanlığınıza. Bu ülkede 60 yıldır Ferrero mu vardı da fındık para etti, gün oldu 20 lira gün oldu 5 dolara sattık. Utanmadan bizi Ferrero ile tehdit ediyorsunuz. Mhp  fındık bölgesi milletvekilleri birleşeceğiz,  Rekabet Kurumuna başvurarak Ferrero’yu şikayet edeceğiz. Mahkemelere başvurarak hakkımızı arayacağız. Üreticinin hakkını arayacağız.” diye konuştu.
“12 lira maliyeti karşılamıyor”
Cemal Enginyurt şöyle devam etti, “ Fındığın yüzde 30’upazara indi. Yüzde 70’i hala üretecinin elinde. Üretici TMO’dan hala fiyat bekliyor. Üretici fiyatların yükselmesini bekliyor. Ordu ve Giresun’da 12 lira fındığa yetmiyor. 12 lira maliyeti karşılamıyor. Esnaf şu an perişan. Çekler ödenmiyor, krediler patladı, inşaat sektörü durdu. Herkes ne yapacağını bilmez bir halde. Çünkü piyasada para kalmadı ” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.