Öne Çıkanlar İstanbula elektrikli metrobüs geliyor Gazzede bilanço ağırlaşıyor 8 binden fazla kişi hayatını kaybetti İsrail saldırıları altındaki Gazzede çocuklar yaşanan gıda kıtlığını protesto etti izmir MEB yazı gönderdi: O uygulama yasaklandı…

Bu haber kez okundu.

Hayrat Yardım Derneği'nden Örnek Davranış

Yetime Umut Ol” sloganıyla kampanya başlatan Hayrat İnsani Yardım Derneği  21 Nisan 2019 Pazar günü yardımsever vatandaşların yardımıyla Türkiye, Gazze, Suriye, Sudan, Tayland- Patani, Kazakistan, Kırgızistan, Çad, Kamboçya, Endonezya ve Etiyopya yetimlerinin ihtiyaçları için İstanbul’da bir kahvaltı şenliği düzenledi. Toplanan yardımlarla bu yetimlerin ihtiyaçlarını karşılayan Hayrat İnsanı Yardım Derneği örnek bir davranış sergiledi.

Kahvaltı şenliğinde çocuklar için birçok eğlence alanı düşünülmüş.

Hayrat İnsanı Yardım Derneği Başkanı Sayın; Av. Hakkı AYGÜN; “Hayrat Yardım olarak ümmete emanet edilmiş olan yetim yavrularımıza ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında açtığı yetimhanelerle sahip çıkıyor ve geleceğe hazırlamak için elimizden gelen yardımı ve gayreti göstermek istiyoruz bunun içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu organizasyonda emeği geçen kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Dünya iyilikle değişiyor ve sizler bunun bir parçası olduğunuz için hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.