Öne Çıkanlar bayram Ali Bekki köyü teröristlerden temizlendi İl İl hava durumu 12 bin kişilik ordu! Suriyeli aşiretlerden flaş çağrı... abd

Bu haber kez okundu.

Premier Lig'de lider Arsenal, Brentford'u iki golle geçti

İngiltere Premier Lig'in 14. haftasında Arsenal, sahasında Brentford'u 2-0 yendi. Emirates Stadı'nda Brentford'u ağırlayan Arsenal, 11. dakikada Mikel Merino ve 90+1. dakikada Bukayo Saka'nın attığı gollerle galip geldi.

EN YAKIN RAKİBİNDEN 5 PUAN ÖNDELER

Bu sonuçla puanını 33 yapan Arsenal, en yakın rakibi Manchester City'nin 5 puan önünde liderliğini sürdürdü. Brentford ise 19 puanla 13. sırada kaldı.

kaynak:haberler.com

Premier Lig'de lider Arsenal, Brentford'u iki golle geçti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.