Öne Çıkanlar fırtına ömer çelik PYD oporasyon 4 katlı bina Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 159 santimetreyle Hakkaride ölçüldü

Bu haber kez okundu.

Yücel Yalçınkaya Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı..

STK temsilcilerinden iş dünyasına, muhtarlardan kanaat önderlerine çok sayıda Çekmeköy’lü, Yalçınkaya ile birlikte yürüyerek açık destek verdi. Başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Av. Akın İlhan’a teslim eden Yalçınkaya, “Aday olmam halinde en az yüzde 60’la Çekmeköy’ü yeniden kazanma sözü veriyorum” diyerek iddialı bir çıkış yaptı.

Ulusal ve uluslararası organizasyonların yanı sıra; sivil toplum kuruluşları, iş dünyası ve siyasetin önde gelen isimlerinden Yücel Yalçınkaya, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’ndaki coşkulu programla belediye başkan aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Ordu’lu hemşerileri başta olmak üzere Balıkesir’den Van’a, Sivas’tan Bingöl ve Trabzon’a çok sayıda hemşeri derneği, muhtarlar, işadamları, kanaat önderleri ve partililerin katılımları ile destek verdiği Yalçınkaya’nın adaylık başvuru programı AK Parti İlçe Teşkilatı’nda yoğun anlara vesile oldu.

Yalçınkaya’nın adaylığına destek için gelen konuklarını büyük salonda ağırlayan AK Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, 3 dönem önce sadece 320 oy farkı ile kazandıkları Çekmeköy’de sonraki seçimlerde bu farkı 15 binlere çıkardıklarını ve önümüzdeki 31 Mart’ta en az 30 bin oy farkla yeniden kazanacaklarına inandıklarını ifade etti. Aynı zamanda Ordu’lu bir hemşerisi olarak gurur duyduğu Yücel Yalçınkaya’nın aday adaylığının hayırlı olmasını dileyen Başkan İlhan, “Önceki dönem meclis üyemiz, partilimiz ve dava arkadaşımız Yücel Yalçınkaya’ya çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Rabbim muvaffakiyetler versin” şeklinde konuştu. 

Kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmayan gönül dostlarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Belediye Başkan Aday Adayı Yücel Yalçınkaya, “Bugün federasyon, konfederasyon, dernek ve sivil toplum kuruluşu başkanlarımız, işadamlarımız, muhtarlarımız, kanaat önderlerimiz ve tüm gönül dostlarımız burada, belediye başkan aday adaylığı müracaatımız için yanımızdalar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün kutlu bir yola çıkıyorum. 2002 yılından bu yana AK Parti’de siyasetin içerisinde olan, bir çok sivil toplum kuruluşu, işdünyası, spor ve sanat dünyası ile iç içe olmuş, sokağı, kamuoyunu iyi bilen bir kardeşinizim” dedi.

Yalçınkaya, şunları kaydetti; “Çekmeköy’ün bütün sokaklarını, bütün mahallelerini, bütün esnafını ve bütün kesimlerini iyi bilen ve herkesi kucaklayan tüm Çekmeköy’ün aday adayı olarak buradayım. Aramızda sadece Ordu’lu hemşerilerim değil Van’dan Balıkesir’e, Bingöl’den Sivas, Trabzon ve Samsun’a kadar tüm hemşeri dernekleri var. Geçmiş dönemlerde meclis üyeliği gibi yerel yönetim tecrübelerimiz ve belediye başkanlarımızla çalışmalarımız oldu. Bu şehre hep birlikte hizmetler ürettik. Geçtiğimiz yerel seçimlerde İstanbul’u kaybetmeyi hala hazmetmiş değilim.

Fatih Sultan Mehmet Han hazretlerinin bize emaneti, AK Parti’nin 25 yıldır yönetmiş olduğu büyükşehir belediyesini yeniden AK Parti’ye kazandırılması ve Çekmeköy’deki oylarımızı daha da yükselterek büyükşehiri de alma adına buradayız. Sizlerin huzurunda söz veriyorum Allah nasip eder bize adaylık görevi tevdi edilirse Çekmeköy’ü en az yüzde 60’la yeniden kazanacağız. Çekmeköy’de hiçbir ayrımcılık yapmadan tüm siyasi partilerden oy alarak, her gönüle girerek kalbi bizlerle atan herkesin teveccühünü kazanacağız.

Çekmeköy Yücel Yalçınkaya’yı çok iyi tanır ve bilir. Bize bu görev verilse de verilmese de biz partimizin emrindeyiz. Ama her zaman şunu bilin ki Yücel Yalçınkaya bu fotoğrafı asla unutmayacaktır. Aday adayı olan ve alacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hepsiyle birlikte yol yürüdük, bundan sonra da yürümeye devam edeceğim. Ben Çekmeköylüyüm, Çekmeköy’ün bir evladı hepinizin bir kardeşiyim. Ailemin kabristanlığı da burada ve bundan sonra da burada hep birlikte yol yürümeye devam edeceğiz.”

Programda söz alan hemşeri derneklerin başkanları, kanaat önderleri, muhtarlar, iş dünyası ve STK temsilcileri, Çekmeköy’ün bir evladı olarak bildikleri Yücel Yalçınkaya’nın adaylığına destek verdiklerini ifade ettiler. Tabanın sesine kulak verilmesi gerektiğini kaydeden konuşmacılar, “Artık dışardan, yukardan dayatma adaylar değil, Çekmeköy’den adaylar bu şehri yönetecekse Yücel Yalçınkaya yıllardır birlikte bu şehirde birlikte yaşadığımız bir değerimiz” şeklinde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.