Öne Çıkanlar İstanbula elektrikli metrobüs geliyor Gazzede bilanço ağırlaşıyor 8 binden fazla kişi hayatını kaybetti İsrail saldırıları altındaki Gazzede çocuklar yaşanan gıda kıtlığını protesto etti MEB yazı gönderdi: O uygulama yasaklandı… ferrero

Bu haber kez okundu.

Armutlu'nun sevilen kaymakamı Uğur Sezer; Çubuk Kaymakamlığına, yerine ise Abdulselam Öztürk atandı

İçişleri Bakanlığından, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle 471 mülki idare amirinin yerinin değiştirildiği duyuruldu.

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 2018 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ya da hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 471 mülki idare amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi. Yalova Armutlu'nun sevilen kaymakamı Uğur Sezer Ankara Çubuk kaymakamlığına ataması yapıldı. Armutlu kaymakamlığına ise Van Başkale kaymakamı Abdulselam Öztürk'ün ataması yapıldı.

Armutlu'nun yeni Kaymakamı Abdulselam ÖZTÜRK Kimdir ?

Abdulselam ÖZTÜRK 03.03.1980 tarihinde Ankara’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra 2003 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Memuriyet hayatına 2005 yılında Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’nda Vergi Denetmen Yardımcısı olarak başladı. 

2006 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak mülki idare amirliği mesleğine Kırıkkale Kaymakam Adayı olarak başladı. Tokat’ın Almus İlçesinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulunduktan sonra İçişleri Bakanlığı’nca bir yıllığına Fransızca dil eğitimi için Fransa’ya gönderildi. 

Türkiye Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) 40. Dönem “Kamu Diplomasisi Eğitim Programı”ndan başarıyla mezun oldu. Bu eğitimin ardından İçişleri Bakanlığı tarafından verilen kaymakamlık kursundan sonra sırasıyla Bilecik İnhisar, Gümüşhane Kürtün, Kastamonu Abana kaymakamlıkları, gönüllü olarak Şanlıurfa Suruç'ta  geçici göçmen kamplarının kurulması çalışmalarında vali yardımcısı olarak görev yaptı. 

2015 yılında Van Başkale Kaymakamı olarak atanan Abdulselam Öztürk 23.01.2017 tarihinden beri Başkale Belediye Başkan Vekili olarak da görev yapmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.