Öne Çıkanlar İstanbula elektrikli metrobüs geliyor Gazzede bilanço ağırlaşıyor 8 binden fazla kişi hayatını kaybetti İsrail saldırıları altındaki Gazzede çocuklar yaşanan gıda kıtlığını protesto etti MEB yazı gönderdi: O uygulama yasaklandı… ferrero

Bu haber kez okundu.

Van'da 'Yıldırım-10 Norduz' operasyonu başlatıldı

Türkiye, terör ile mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor.

İçişleri Bakanlığı, Van İl Jandarma Komutanlığınca "Yıldırım-10 Norduz" operasyonunun başlatıldığını duyurdu.

BİN 40 PERSONEL GÖREVLİ

Operasyona; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 70 operasyonel timdeki 1040 personel katıldı.

46 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

İçişleri Bakanlığı, terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Yıldırım (1-2-3-4-5-6-7-8-9) operasyonlarına ilişkin açıklamada bulunarak, bugüne kadar toplam 46 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Aynı zamanda 23 iş birlikçinin yakalandığı, 90 mağara, sığınak ve deponun imha edildiği, çok sayıda silah-mühimmat, gıda ve yaşam malzemesinin ele geçirildiği vurgulandı.

Açıklamada, "Yıldırım" operasyonlarının, halkın desteğiyle inançlı ve kararlı bir şekilde başarıyla sürdüğüne de yer verildi.

Van da  Yıldırım-10 Norduz  operasyonu başlatıldı #1

Van da  Yıldırım-10 Norduz  operasyonu başlatıldı #2

AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.