Öne Çıkanlar İstanbula elektrikli metrobüs geliyor İsrail saldırıları altındaki Gazzede çocuklar yaşanan gıda kıtlığını protesto etti Gazzede bilanço ağırlaşıyor 8 binden fazla kişi hayatını kaybetti MEB yazı gönderdi: O uygulama yasaklandı… ferrero

Bu haber kez okundu.

Selçuk İnan'ın Tuzla maçı performansı eleştirildi

Galatasaray'ın Tuzlaspor'a yenildiği kupa maçında, neredeyse tüm takım tel tel döküldü. Taraftarlar, ilk kez sarı-kırmızılı formayı giyen 16'lık Emin Bayram dışındaki tüm futbolculara isyan etti.

SELÇUK İNAN'A TEPKİ

Sahada yürüyen, mücadeleden uzak görüntü çizen isimlerden biri de kaptan Selçuk İnan'dı.

(Görüntüler A Spor'dan alınmıştır.)

Son yıllarda oynadığı her maçta ıslıklanan, protestoların odağında olan 34 yaşındaki futbolcu, dün akşam da eleştirildi.

Tecrübesiyle takıma liderlik etmesi beklenen Selçuk'un vasat performansı, Fatih Terim'i de kızdırdı.

(Görüntüler A Spor'dan alınmıştır.)

Milli futbolcunun bir pozisyonda düşmesi ise sosyal medyada çok konuşuldu. Top sürerken ters basan ve birden yere kapaklanan Selçuk İnan'ın, fiziki olarak iyi durumda olmadığı ifade edildi.

(Görüntüler A Spor'dan alınmıştır.)

Öte yandan Selçuk İnan'ın, Galatasaray'a veda etmesi gerektiğini düşünen taraftar sayısı oldukça fazla.

Sarı-kırmızılı futbolcu, bu sezon 3'ü ligde olmak üzere toplamda 6 maçta oynadı. 170 dakika sahada kalan Selçuk, 2 şut çekerken gol ya da asist katkısı yapamadı.

(Görüntüler A Spor'dan alınmıştır.)

Kral Spor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.