Öne Çıkanlar Sahte kozmetik ürünleri ve güneş kreminde ambalaja dikkat edilmesi uyarısı Büşra Işıldar 2. Kez Türkiye Şampiyonu oldu İSKİ açıkladı İstanbulda baraj doluluk oranı kritik seviyede İl İl hava durumu Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimin galibi demokrasimizdir

Bu haber kez okundu.

Sakarya'da Katliam Gibi Kaza! Hafif Ticari Araç, Motosikletli Gruba Çarptı: 7 Ölü

Kocaali-Akçakoca yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre hafif ticari araç, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu takla atarak karşı şeride geçti. Motosikletli grubun arasına dalan araç, güçlükle durabildi. Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti.

"MOTOSİKLETLİ GRUBUN ARASINA DALDI"

Kazayla ilgili bilgi veren Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Bütün sağlık ve trafik ekipleri olay mahallinde. Kocaali ilçemizden Akçakoca'yı bağlayan yol. Bir araç kontrolünü kaybederek karşı şeride geçiyor, motosikletli grubun arasına dalıyor. 8 vatandaşımız olay yerinde hayatını kaybetti. İki vatandaşımız ise yaralı" dedi.

"ACI VERİCİ OLAYLAR YAŞIYORUZ"

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yaptığı açıklamada,kazadan ötürü büyük üzüntü duyduklarını belirtti. Vatandaşlara daha dikkatli olmaları çağrısında bulunan Balkanlıoğlu,şunları kaydetti: "Hafif ticari aracın, karşı şeride geçerek kazaya neden olduğugözüküyor ama daha tahkikat devam ediyor. Sürücülerimiz daha dikkatli olsa buncacan ve mal kaybı yaşanmaz. Trafik kuralları ve cezalarına rağmen sürücülerimizmaalesef dikkatsiz. Genelde dikkatsizlikten kaynaklanan son derece üzücü ve acıverici olaylar yaşıyoruz."

haberler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.