Öne Çıkanlar ali koç sondakika cumhur başkanı abd RESTORAN VE KAFELERİ BOYKOT EDERKEN ÖZENLİ VE DENGELİ OLALIM

Bu haber kez okundu.

MSB: İğneada açıklarında mayın tespit edildi

Karadeniz'de ikinci mayın tehlikesi...

Bulgaristan sınırına yakın İğneada açıklarında, Ukrayna tarafından liman girişlerine döşenen mayınlardan biri tespit edildi.

Tespit üzerine Sualtı Savunma Timleri (SAS) hemen harekete geçti.

İMHA EDİLDİ

Konuya ilişkin açıklama yapan Milli Savunma Bakanlığı (MSB), mayının ekiplerin müdahalesiyle etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Bu sabah saatlerinde Bulgaristan sınırına yakın İğneada açıklarında bir mayın tespit edilmesi üzerine olay mevkine bölgede bulunan Sualtı Savunma Timleri (SAS) süratle intikal ettirilmiştir. Bahse konu mayın SAS Timleri tarafından emniyete alınmış ve etkisiz hale getirilmiştir." denildi.

MSB: İğneada açıklarında mayın tespit edildi ViDEO

KARADENİZ'DE GEREKLİ ÖNLEMLER ALINDI

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Boğazı girişinde bulunan eski tip bir mayının etkisiz hale getirilmesinin ardından Tarım ve Orman Bakanlığı, Bulgaristan-Kefken arasındaki Karadeniz sularında balıkçılık faaliyetlerinin ikinci bir duyuruya kadar durdurulduğunu açıklamıştı.

MSB: İğneada açıklarında mayın tespit edildi #1

  • AA & Ensonhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.