Öne Çıkanlar linç Gezeravcı Türkiyenin ilk insanlı uzay yolculuğu başlıyor: Astronot ekibini yakından tanıyalım Asgari ücrette ilk toplantının tarihi belli oldu sondakika

Bu haber kez okundu.

Meral Akşener'e FETÖ'cü olup olmadığı soruldu

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, HaberGlobal'de "Jülide Ateş ile 40" programına konuk oldu.

Burada Jülide Ateş’in soruları yanıtlayan Akşener, kendisiyle ilgili merak edilenlere açıklık getirdi.

FETÖ'CÜ MÜSÜNÜZ SORUSU

Jülide Ateş'in, İyi Parti Lideri'ne sorduğu sorulardan biri de "FETÖ’cü müsünüz?" oldu...

Meral Akşener, Ateş'in bu sorusuna gülerek "Hayır. Ben demiştim ki bu konuda iddia sahipleri gereğini yapmalıdır. İddia ve isnatta bulunup gereğini yapamıyorsun. Bütün devlet ellerinde, yargı ellerinde, polis ellerinde her şey ellerinde. Dolayısıyla bu esnada bunu yapanlar benim için iftiradır.

Meral Akşener'e FETÖ'cü olup olmadığı soruldu

"İDDİA İSPATLANSIN"

Bu iftirayı atanlar gereğini yapsınlar. Yani aşağı yukarı 2016'dan beri sanıyorum bunu yapan insanlar var. Tek bir adım atmadılar ve geziyorlar. Onun için iddia sahibi iddiasını ispatlamakla mükelleftir." ifadelerini kullandı.

En Son Haber 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.