Öne Çıkanlar İstanbula elektrikli metrobüs geliyor Gazzede bilanço ağırlaşıyor 8 binden fazla kişi hayatını kaybetti İsrail saldırıları altındaki Gazzede çocuklar yaşanan gıda kıtlığını protesto etti MEB yazı gönderdi: O uygulama yasaklandı… ferrero

Bu haber kez okundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan helalleşme ziyareti

CHP'de 2023 seçim çalışmaları başladı...

6'lı masanın en kuvvetli adayı olarak gösterilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da,  muhafazakarların oylarını alabilmek için çalışmalarına yön veriyor.

Muhafazakar kesim için sık sık özel kareler de paylaşan CHP Lideri'nin son durağı ise 28 Şubat mağduru bir aile oldu...

28 Şubat hellaleşmesi

Kılıçdaroğlu bugün eşiyle, 28 Şubat sürecinde başörtüsü yasağı nedeniyle öğretmenlik mesleğinden atılan Sultan Kara ve ailesine helalleşme ziyaretinde bulundu.

Dini tablolar

Kılıçdaroğlu ziyaret kapsamında aile ile özel kareler çekildi.

Partinin sosyal medya hesabından paylaşılan karelerde Kılıçdaroğlu'nun, dini sembolik tablolar önünde başörtülü aile ile fotoğraf çektirmesi dikkat çekti.

Kemal Kılıçdaroğlu ndan helalleşme ziyareti #1

Kemal Kılıçdaroğlu ndan helalleşme ziyareti #2

Kemal Kılıçdaroğlu ndan helalleşme ziyareti #3

Kaynak: https://www.ensonhaber.com/gundem/kemal-kilicdaroglundan-helallesme-ziyareti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.