Öne Çıkanlar ücret lig kendini astı

Bu haber kez okundu.

Kabine bugün toplanıyor

Türkiye koronavirüsle mücadelesini kararlılıkla sürdürürken, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün bir araya geliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, haftalık olarak topladığı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ne, bugün yedinci kez video konferans yöntemiyle başkanlık edecek.

BAYRAM NAMAZI CAMİLER DE KILINACAK MI

AVM’ler ve kuaförlerin açılmasıyla bugün normalleşmenin ilk günü yaşanırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki kabineden önemli kararlar bekleniyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın, bayram namazının sosyal mesafe şartlarına uyulması kaydıyla camilerde kılınmasını istemesi masada.

Bu konuda Bilim Kurulu'nun tavsiyesi ise biraz daha beklemek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda bir açıklama yapması bekleniyor.

4 GÜN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Görüşmede, salı gününe denk gelen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı da içine alan 16-17-18-19 Mayıs'ta, 4 gün sokağa çıkma yasağı uygulaması ele alınacak.

BAZI İLLERDE SEYAHAT KISITLAMASININ KALDIRILMASI

Son toplantıda seyahat yasağının kaldırıldığı 7 kente, yenilerinin de eklenmesi bekleniyor. Diğer iller için de kademeli ve kontrollü esnetme formüllerinin gündeme geleceği kabinede, 7 ilde son bir haftada yaşanan durumun yanı sıra kurallara uygun hareket edilip edilmediği konusunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu brifing verecek.

ÇAY HASADI

Seyahat yasağı nedeniyle çay hasadında yaşanan sorunlar da kabine toplantısının önemli bir diğer gündemi olacak. Büyükşehirlerde yaşayıp Karadeniz'e hasada gidemeyen üreticiler için çeşitli formüller değerlendirilecek.

AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.