Öne Çıkanlar İstanbula elektrikli metrobüs geliyor İsrail saldırıları altındaki Gazzede çocuklar yaşanan gıda kıtlığını protesto etti Gazzede bilanço ağırlaşıyor 8 binden fazla kişi hayatını kaybetti MEB yazı gönderdi: O uygulama yasaklandı… ferrero

Bu haber kez okundu.

İlham Aliyev'den Togg çıkışı: Makam aracım olsun

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü'nün açılışı Cumhuriyet'in 99. yılında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda davetlinin katılımıyla yapılarak Togg’un ilk aracı bantta indirilmişti.

Togg'a şimdiden ise talepler yağmaya başladı. Togg için sipariş verenlerden biri de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev oldu.

Aliyev'den Togg siparişi

Aliyev'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesi sırasında Togg'u çok beğendiği ve satın almak için sipariş vermek istediği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında ise bu konuya da değinerek şu cümleleri kurdu:

"Aliyev, Togg'lardan birini makam aracı olarak kullanacağını diğerini ise daireye alacağını söyledi"

"İkinci bir teklif geldi. O da İlham Aliyev'den. 'İki araba ben istiyorum. İkinci ve üçüncü bana. Bunun birini makamda kullanacağım, bir tanesini de daireye.' dedi. Hatta bugün bile telefonla görüşmemizde hemen bana bunu hatırlattı. Renk konuşmadık. Zannediyorum onu Mihriban Hanım'la görüşür, ona göre bize haber verir."

İlham Aliyev den Togg çıkışı: Makam aracım olsun #1

İlham Aliyev den Togg çıkışı: Makam aracım olsun #2

Kaynak: https://www.ensonhaber.com/gundem/ilham-aliyevden-togg-cikisi-makam-aracim-olsun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.