Öne Çıkanlar fırtına ömer çelik 4 katlı bina Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 159 santimetreyle Hakkaride ölçüldü Sıgınmacı

Bu haber kez okundu.

FETÖ'nün mahrem imamı 7 sene sonra Sancaktepe'de yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Fetullahçı Silahlı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içerisinde jandarmadan sorumlu mahrem imamlık yapan ve 7 yıldır firari olan ihraç öğretmen C.U.'nun yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda hakkında 31 kişinin verdiği ifade bulunan C. U.'nun örgüt içinde 'İhsan', kimi örgütsel eylemlerde ise 'Ahmet' kod adlarını kullandığı tespit edildi.

FETÖ'nün mahrem imamı 7 sene sonra Sancaktepe'de yakalandı

Örgütün gizli haberleşme ağı Bylock kullanan C.U.'nun aynı zamanda örgüt içerisinde sadece mahrem imamların kullandığı operasyonel hat olarak tabir edilen iletişim modelini kullandığı öğrenildi. Yapılan çalışmalar sonucunda C.U.'nun Sancaktepe'de olduğu belirlendi. C.U., emniyet ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri biten C.U. sevk edildiği adliyede tutuklandı.

FETÖnün mahrem imamı 7 sene sonra Sancaktepede yakalandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.