Öne Çıkanlar Bakan Tunçtan gündeme dair önemli açıklamalar ücret Anıtkabirde 30 Ağustos töreni egemenlik Motosikletli Gruba Çarptı: 7 Ölü

Bu haber kez okundu.

Emmanuel Macron'un dikkat çeken havacı kıyafeti

Elysee Sarayı resmi fotoğrafçısı Soazig de la Moissonniere, Instagram hesabından Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un uluslararası telefon görüşmeleri sırasındaki fotoğraflarını paylaştı.

Fotoğraflarda, Macron'un Fransız Hava Kuvvetleri'ne bağlı N10 özel biriminin paraşütçü armasını taşıyan kapüşonlu kıyafeti giydiği görüldü.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU

Sosyal medyada aralarında medya mensuplarının da bulunduğu çok sayıda kişi ise fotoğrafların üzerine "Zelensky etkisi" yorumunda bulundu.

"ZELENSYK'Yİ TAKLİT ETMEYE ÇALIŞIYOR"

Ülkede nisanda yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan Macron’un reklam çalışması olarak da görülen fotoğraflar, başka bir kullanıcının da "savaşın ortasındaki bir ülkenin cumhurbaşkanını taklit etmeye çalışmak çocukça" şeklindeki tepkisini çekti.

Diğer bir kullanıcı da "Macron’un müstesna bir Fransız Zelensky’si imajı vermek istediği" ifadesine yer verdi.

Emmanuel Macron un dikkat çeken havacı kıyafeti #1

Emmanuel Macron un dikkat çeken havacı kıyafeti #2

Emmanuel Macron un dikkat çeken havacı kıyafeti #3

Emmanuel Macron un dikkat çeken havacı kıyafeti #4

Emmanuel Macron un dikkat çeken havacı kıyafeti #5

Emmanuel Macron un dikkat çeken havacı kıyafeti #6

  • AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.