Öne Çıkanlar RESTORAN VE KAFELERİ BOYKOT EDERKEN ÖZENLİ VE DENGELİ OLALIM Şişe kırıldı azerbaycan Müteahhitleri sondakika

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vatandaşımızı ezmeye çalışanlara cezalarımız ağır olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ziyareti öncesi kameraların karşısına geçti.

BAE ile yeni dönemdeki ilişkilere yönelik konuşan Erdoğan, "İlişkilerimizde yeni dönem başlatıyoruz. Bu ziyaretimizle ilişkilerin yeniden hak ettiği yere ulaşması için gerekli adımları atmayı hedefliyoruz." dedi.

"ŞİDDETLİ CEZALAR UYGULAYACAĞIZ"

Ziyarete ilişkin açıklamaların ardından Erdoğan'a, temel gıda ürünlerinde yapılan KDV indirimiyle ilgili soru yönetildi.

Yapılan KDV indirimi sonrası bazı marketlerin fiyat artışına gittiği yönündeki soruyu yanıtlayan Erdoğan, "Denetim ekipleriyle beraber bizim attığımız bu adımlara karşı ters adımlar atanlara yönelik şiddetli cezai müeyyideleri uygulayacağız." dedi.

"VATANDAŞIMIZI EZDİRMEYECEĞİZ"

Konuyla ilgili açıklamasına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu konuyla ilgili gerek Hazine ve Maliye gerek Ticaret Bakanım açıklamalarını yaptılar. Denetim ekipleriyle beraber bizim attığımız bu adımlara karşı ters adımlar atanlara yönelik şiddetli cezai müeyyideleri uygulayacağız. Vatandaşımızı ezmeye, vatandaşımıza yönelik bu tür arzu edilmeyen süreci işletenlere karşı müeyyidelerimiz ağır olacaktır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vatandaşımızı ezmeye çalışanlara cezalarımız ağır olacak #1

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vatandaşımızı ezmeye çalışanlara cezalarımız ağır olacak #2

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vatandaşımızı ezmeye çalışanlara cezalarımız ağır olacak #3

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vatandaşımızı ezmeye çalışanlara cezalarımız ağır olacak #4

AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.