Öne Çıkanlar sondakika İranlılar Shopping Fest için Vana geliyor bu yılki hedef 1 milyon turist Son dakika: Fuhuştan yakalanan o isim bakın kim çıktı! TSK ile ÖSOnun Sarıgazide en uygun hamam

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi harekat sinyali

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada birçok konuda önemli değerlendirmelerde bulundu.

Erdoğan, Türkiye'nin güney sınırlarında güvenli bölge ve terör koridoru oluşturulmasına karşı başlatılan sınır ötesi harekatlara da değindi.

"Yeni adımları atmaya başlıyoruz"

Erdoğan, bu adımlara yenilerinin ekleneceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güney sınırlarımız boyunca 30 kilometre derinliğinde güvenli bölgeler oluşturmak için başlattığımız çalışmaların eksik kalan kısımları ile ilgili yeni adımları da yakında atmaya başlıyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi harekat sinyali VİDEO

"Hazırlıklar tamamlanınca operasyonlar başlayacak"

Ülkemize ve güvenli bölgelerimize yapılan saldırıların, tacizlerin, tuzakların merkezi konumundaki alanlar, harekat önceliğimizin başında yer almaktadır.

TSK, istihbarat, emniyet hazırlıklarını tamamlar tamamlamaz bu operasyonlar başlayacaktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan sınır ötesi harekat sinyali #1

"MGK'da karar alacağız"

Perşembe günü yapılacak MGK'da bu hususta kararlarımızı alacağız. Biz de gereken görüşmeleri yaparak sürecin sağlıklı bir şekilde yürümesini sağlayacağız.

Ülkemizin güvenlik endişelerine saygı gösterenlerle kendi çıkarları dışında hiçbir derdi olmayanların ayrımını bu süreçte bir kez daha görecek ve ileriki politikalarımızın referansı yapacağız." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan sınır ötesi harekat sinyali #2

Kaynak: https://www.ensonhaber.com/gundem/cumhurbaskani-erdogandan-sinir-otesi-harekat-sinyali

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.