Öne Çıkanlar Adıyaman çin suudiarabistan kurbanlık satışı ferrero

Bu haber kez okundu.

Cemal Kaşıkçı'nın oğlu adaletin yerini bulduğuna inanıyor

Suudi Arabistan yönetiminden verilen talimatlarla İstanbul'daki Suudi Arabistan Konsolosluğu'nda öldürülen Cemal Kaşıkçı hakkında devam eden soruşturmadan, karar çıktı.

Suudi yargısı, 5 kişi hakkında idam kararı alırken 3 kişiye de hapis cezası verdi. Olaya kapatmak için alınan kararlara, dünyadan tepkiler geldi.

Öyle ki; dönemin Suudi Arabistan Konsolosu hakkında hiçbir ceza verilmedi.

KEMAL KAŞIKÇI'NIN OĞLU MUTLU

Cinayetin ardından Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman ile bir araya gelerek babası için tazminat, maaş ve villa alan Salah Kaşıkçı, karardan memnun kaldı.

Salah Kaşıkçı, "Adalet yerini buldu, mutluyum." ifadelerini kullandı.

 

WASHİNGTON POST: BU KARAR ADALETLE ALAY ETMEKTİR

Washington Post gazetesinin yayın kurulu, Suudi Arabistan yargısının Kaşıkçı davasında aldığı kararlara ilişkin, "Suudi Arabistan'ın Kaşıkçı kararı, adaletle alay etmektir" başlıklı bir makale kaleme aldı.

En Son Haber 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.