Öne Çıkanlar Bakan Tunçtan gündeme dair önemli açıklamalar ücret Anıtkabirde 30 Ağustos töreni egemenlik Motosikletli Gruba Çarptı: 7 Ölü

Bu haber kez okundu.

Çamlıca Camii otoparkındaki araçlar kaldırıldı

Salgın sonrası otomobil piyasasında, stokçuluk yaparak haksız kazanç elde etmek isteyenlerin sayısı arttı.

Bayilerde sıfır araç bulamayan vatandaşlar, galericilerin yüksek fiyatlarına maruz kaldı.

Daha önce birçok kez benzeri yaşanan durum, bu kez Çamlıca Camii otoparkında bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, bir filo şirketine ait olduğu görülen yüzlerce aracın otopark alanını doldurduğu görüldü.

Tüm araçlar gitti

Bu durumun medyaya yansımasının ardından tepki toplayan stokçular, otoparkta bulunan bütün araçları hemen kaldırdı.

İHA'nın haberine göre; otopark alanında bir tane bile araç bırakılmadı.

Çamlıca Camii otoparkındaki araçlar kaldırıldı VİDEO

“Genel sirkülasyonumuza zarar vermeyecek bir şekilde müsaade ettik”

Konuyla ilgili beklenen açıklama, İstanbul Cami ve Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk’ten geldi.

DHA'dan gelen habere göre; Külünk, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Çekilen videoda otoparkımızda stok araçlar olduğu iddia edildi. Bununla ilgili devletimizin ilgili kurumları gerekli soruşturmaları, yapıyorlar. Ama işin doğrusu şu, otoparkımız bizim şimdilik ücretsiz bir otopark . Mahallemizdeki insanlar ve Çamlıca Cami'mizi ziyarete gelenler otoparkımızı şimdilik ücretsiz olarak kullanıyorlar. Bu arada da bir filo şirketi yani kiralık araç firması, 'sirkülasyon halinde bazı araçlarını buraya koyabilir miyiz' diye bize geldi. Biz de genel sirkülasyonumuza zarar vermeyecek bir şekilde müsaade ettik. Bu firmadakiler de araçlarını koyuyorlar ve kaldırıyorlar.

“Asla otoparkımızda satışa yönelik araç bulundurmuyoruz”

Çok büyük bir otoparkımız olduğu için iki gün içerisinde duran araçların üzerinde toz birikmesi oluyor. Video çeken kişi de tozdan yola çıkarak 6 aydır, 1 senedir duruyor gibi spekülatif bir haber yaptığını gördük. Asla otoparkımızda satışa yönelik araç bulundurmuyoruz.

“Araçlarınıza belli bir sayıyı geçmemek koşuluyla müsaade ediyoruz”

Plakasız araç bulundurmamaya gayret ediyoruz. Bulduğumuz zaman da zaten gerekli yerlerle gerekli görüşmeleri yapmaya gayret ediyoruz. Bizim otoparkımızda bir senedir duran araç da var. Vatandaşımız arabasını bırakmış, Almanya'ya gitmiş ya da başka bir şehre gitmiş. Yerimiz müsait olduğu sürece sizin araçlarınıza belli bir sayıyı geçmemek koşuluyla müsaade ediyoruz. Ki onlar da bu müsaadenin hep içinde kaldılar sağ olsunlar. Onun ötesinde camimize, derneğimiz üzerinden bir bağış yapmışlarsa da yapmışlardır.”

Çamlıca Camii otoparkındaki araçlar kaldırıldı #1

Otopark alanındaki sıfır araçlar VİDEO

Çamlıca Camii otoparkındaki araçlar kaldırıldı #2

Kaynak: https://www.ensonhaber.com/gundem/camlica-camii-otoparkindaki-araclar-kaldirildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.