Öne Çıkanlar İstanbula elektrikli metrobüs geliyor İsrail saldırıları altındaki Gazzede çocuklar yaşanan gıda kıtlığını protesto etti Gazzede bilanço ağırlaşıyor 8 binden fazla kişi hayatını kaybetti MEB yazı gönderdi: O uygulama yasaklandı… ferrero

Bu haber kez okundu.

Bursa'da çocuklarını zorla dilendiren kişilerin minibüsü ve evi olduğu ortaya çıktı

Halkın dini ve vicdani duygularını istismar eden sokak dilencilerinin, göründükleri gibi olmadıkları gerçeği bir kez daha gün yüzüne çıktı.

Çocuklarını zorla dilendirdiler

Bursa'nın Gemlik ilçesi Doktor Ziya Kaya Mahallesi Yalova Yolu üzerinde çocukların zorla dilendirildiği ihbarı üzerine hareket eden Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çocuklarına zorla dilencilik yaptırdığı öne sürülen yabancı uyruklu M.M. ile akrabası olan M.A.M.'yi, direnmelerine rağmen zabıta müdürlüğüne götürdü.

Bursa da çocuklarını zorla dilendiren kişilerin minibüsü ve evi olduğu ortaya çıktı #1

Minibüsü ve evi olduğu tespit edildi

Yapılan aramada M.M.'nin üzerinden, çocukların dilenerek topladığı tahmin edilen 570 TL para ile minibüs anahtarı çıktı.

Bursa da çocuklarını zorla dilendiren kişilerin minibüsü ve evi olduğu ortaya çıktı #2

Eskişehir'de evleri de var

DHA'nın haberine göre, bu minibüs ile çocukları dilenecekleri mahallere getirip- götürdüğü öne sürülen M.M.'nin, Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde de bir evinin bulunduğu ortaya çıktı.

Bursa da çocuklarını zorla dilendiren kişilerin minibüsü ve evi olduğu ortaya çıktı #3

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan araştırmada herhangi bir suç kaydı bulunmayan M.M. ile M.A.M.’ye Kabahatler Kanununa Muhalefet suçundan 277'şer TL para cezası uygulandı.

Bursa da çocuklarını zorla dilendiren kişilerin minibüsü ve evi olduğu ortaya çıktı #4

Bursa da çocuklarını zorla dilendiren kişilerin minibüsü ve evi olduğu ortaya çıktı #5

Kaynak: https://www.ensonhaber.com/ic-haber/bursada-cocuklarini-zorla-dilendiren-kisilerin-minibusu-ve-evi-oldugu-ortaya-cikti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.