Öne Çıkanlar İstanbula elektrikli metrobüs geliyor Gazzede bilanço ağırlaşıyor 8 binden fazla kişi hayatını kaybetti İsrail saldırıları altındaki Gazzede çocuklar yaşanan gıda kıtlığını protesto etti MEB yazı gönderdi: O uygulama yasaklandı… ferrero

Bu haber kez okundu.

Boğaz çöpten geçilmiyor

İstanbul'un incisi olan Boğaz'da sahil şeridinde kıyıya vuran çöplerin oluşturduğu kirlilik, her geçen gün daha da artıyor.

Gerek İstanbul Boğazı'nı kullanan gemilerden gerekse çevredeki insanlar tarafından atılan çöplerin kıyıya vurmasıyla çirkin görüntüler oluştu. Ayrıca, oluşan kirlilik sebebiyle deniz anası sayısında da artış yaşandı.

BOĞAZ'IN DİBİ ÇÖP DERYASI

Bir de işin görünmeyen tarafı var... Birçok kişi, kirliliğin kıyılara vuran çöp deryalarıyla sınırlı olduğunu düşünüyor.

Kirlilikten dolayı balıkların bile yüzmekte zorluk çektiği Boğaz'da, suyun içinde olmaması gereken her şey var...

Son olarak Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Türkiye Temsilciliği tarafından "Sudaki Yaşam Savunucusu" ilan edildi. Bu kapsamdaki ilk gözlem dalışını İstanbul Boğazı'nda yaptı.

Kirlilikten dolayı yüzmekte zorlanan Ercümen, suyun altından eldiven, maske, şişe, dezenfektan ve poşet çıkararak kirliliğe dikkati çekti.

Boğaz çöpten geçilmiyor #2

Boğaz çöpten geçilmiyor #3

Boğaz çöpten geçilmiyor #4

Boğaz çöpten geçilmiyor #5

AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.