Öne Çıkanlar RESTORAN VE KAFELERİ BOYKOT EDERKEN ÖZENLİ VE DENGELİ OLALIM sondakika Şişe kırıldı azerbaycan Müteahhitleri

Bu haber kez okundu.

Bakanlıklara atamalar Resmi Gazete'de

Tarım ve Orman Bakanlığı'nda Bekir Pakdemirli'nin yerine Vahit Kirişci'nin gelmesinin ardından bakan yardımcılıklarında da değişikliğe gidiliyor.

Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre; Tarım Bakanlığı'nda 4 bakan yardımcısı görevden alındı.

Görevden alınan isimler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla; Tarım ve Orman Bakan Yardımcıları Mehmet Hadi Tunç, Akif Özkaldı, Ayşe Ayşin Işıkgece, Fatih Metin'in görevi son buldu.

Yeni bakan yardımcıları

Görevden alınan bakan yardımcılarının yerine Nihat Pakdil, İbrahim Yumaklı, Veysel Tiryaki ve Ebubekir Gizligider getirildi.

Bakanlıklara atamalar Resmi Gazete de #1

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda da görev değişimi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcılığına ise Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran atanırken; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Orhan Koç görevden alındı.

Bakanlıklara atamalar Resmi Gazete de #2

Kaynak: https://www.ensonhaber.com/gundem/bakanliklara-atamalar-resmi-gazetede

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.