Öne Çıkanlar seçim iptali galibiyet 3 dönem kuralı rafa kalktı Erzincanda maden ocağındaki toprak kaymasıyla ilgili 6 zanlı tutuklandı meclis

Bu haber kez okundu.

AK Partili Mustafa Şen, partisinin oy oranını açıkladı

Genel seçimler yaklaşırken partilerin masalarında olan anket çalışmalarında da yoğunluk sürüyor.

Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, CNN Türk'te Hande Fırat'la Gece Görüşü programına katıldı.

Şen, AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın oy oranlarını açıkladı.

"AK Parti'nin oy oranı yüzde 41-42"

AK Parti'nin yüzde 41-42'lik bir oy oranına sahip olduğunu söyleyen Şen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tek başına yüzde 52'yi garantilediğini belirtti.

Temmuzdan beri yükselen oy oranlarına dikkat çeken Mustafa Şen, anketlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra ikinci sırada Kemal Kılıçdaroğlu'nun geldiğini söyledi.

AK Partili Mustafa Şen, partisinin oy oranını açıkladı ViDEO

"Cumhurbaşkanı Erdoğan tek başına yüzde 52'yi garantiliyor"

AK Partili Mustafa Şen'in konuya ilişkin sözleri şöyle:

"AK Parti yüzde 41-42 gibi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ise tek başına yüzde 52'yi garantiliyor. Anketlerde Erdoğan'dan sonra 2. sırada Kılıçdaroğlu var. Temmuzdan beri oy oranı yükseliyor. Kaizen yapıyoruz. Adım adım yükseliyor. Böyle bir durumda Cumhur İttifakı'nın Meclis'te azınlığa düşmek ya da seçimin tekrarlanması gibi bir durumu söz konusu değil.

Her aday adayı, kendisini aday olarak görür. Bu öz saygının gerekliliğidir. Ama oradaki mertebeyi iyi ayarlamak lazım. Anketlerde Cumhurbaşkanımızın 3-4 kat gerisinden gelen isimler var. 2. sırada ise Kılıçdaroğlu var."

AK Partili Mustafa Şen, partisinin oy oranını açıkladı #1

AK Partili Mustafa Şen, partisinin oy oranını açıkladı #2

Kaynak: https://www.ensonhaber.com/gundem/ak-partili-mustafa-sen-partisinin-oy-oranini-acikladi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.