Öne Çıkanlar ücret Cumhurbaşkanından gazeteciye: FETÖ ağzıyla konuşuyorsun Yurtta Kar Yağışı kendini astı lig

Bu haber kez okundu.

Ahmet Hakan, CHP'nin kabine planını yazdı

AK Parti ile MHP tarafından oluşturulan Cumhur İttifakı'nın karşısında birleşen partiler, önümüzdeki seçimlerde iktidara geleceklerini seçmene anlatmaya başladı.

Cumhur İttifakı ise kendisinden emin.

Erken seçimlere kapıları kapatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılında milletin büyük bir zafere imza atacağını dile getiriyor.

Karşılıklı açıklamalar devam ederken, CHP'nin iktidara gelmeleri durumunda yapacağı görev dağılımı hakkında yapılan plan basına yansıdı.

Son günlerde tartışılan görev dağılımı listesini Hürriyet gazetesi genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan da köşesine taşıyorarak yorumladı.

CHP'NİN YAPTIĞI PLAN

CUMHURBAŞKANI ADAYI: Kemal Kılıçdaroğlu

CUMHURBAŞKANI YARDIMCI ADAYI: Meral Akşener (Başbakan)

CUMHURBAŞKANI YARDIMCI ADAYI: Ali Babacan (Ekonomi)

CUMHURBAŞKANI YARDIMCI ADAYI: Ahmet Davutoğlu (Dış İşleri)

CUMHURBAŞKANI YARDIMCI ADAYI: Temel Karamollaoğlu

TUTAR MI TUTMAZ MI

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu planını, "Tutar mı tutmaz mı?" diye sorgulayan Ahmet Hakan, şunları söyledi:

“Vay! Vitrine bak! Ne istersen var. Birini beğenmediysen öbürü var. Herkese seslenen bir isim mevcut” falan diyerek... Tutabileceğini düşünüyorum.

Bazen de... “Hepsi birleşmiş, Erdoğan tek. Ahali sevmez bu tür birleşmeleri. Her biri bir tarafa çeker diye düşünür” falan diyerek... Tutmayabileceğini düşünüyorum."

En Son Haber 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.