Öne Çıkanlar Sosyal medyadaki para sayma görüntülerine ilişkin 2 kişi ifade vermek için adliyede Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 159 santimetreyle Hakkaride ölçüldü sondakika büyük elçiler buluşması Büşra Işıldar 2. Kez Türkiye Şampiyonu oldu

Bu haber kez okundu.

Afetlerle mücadelede 216 milyon 93 bin lira toplandı

Yurdun dört bir yanında meydana gelen sel ve yangınlarla mücadele hızla devam ediyor.

Yangın bölgelerinde soğutma çalışmaları sürerken, sel alanlarında binlerce ekip sahada yer alıyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından, İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) yangın ve sel afeti destek hesaplarına yatan bağışları kamuoyu ile paylaştı.

AFAD'a SMS, Türk Lirasının, ABD doları ve euro olarak yapılan toplam bağışların 216 milyon 93 bin 384 liraya ulaştığını belirten Bakan Soylu, "Milletimizin şifresi, birliğidir. Bu millet, büyük millet." ifadelerini kullandı.

Afetlerle mücadelede 216 milyon 93 bin lira toplandı #1

Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin de yangın ve sel bölgelerine 7 milyon 430 bin lira destek olduğunu hatırlattı.

Açıklamada, "YANGIN" veya "SEL" yazıp 1866'ya SMS gönderilerek 10 lira bağışta bulunulabileceği kaydedildi.

Afetlerle mücadelede 216 milyon 93 bin lira toplandı #2

AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.