Öne Çıkanlar sondakika İranlılar Shopping Fest için Vana geliyor bu yılki hedef 1 milyon turist koronavirüs TSK ile ÖSOnun Son dakika: Fuhuştan yakalanan o isim bakın kim çıktı!

Bu haber kez okundu.

AFAD'ın mobil mutfak tırı Ukrayna'da

Ukrayna'da 25 gündür süren savaş nedeniyle birçok temel yaşam malzemesinin yokluğunu yaşamaya başlayan sivil halka yardım için Türkiye'den de birçok yardım tırı gönderildi.

Bunlardan biri de AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na ait mobil mutfak tırı.

AFAD'IN MOBİL MUTFAĞI, LVİV'DE SICAK YEMEK DAĞITIYOR

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri harekatı sonrası bölgeye yardım amaçlı malzeme gönderilen AFAD'ın mobil mutfak tırı, Lviv Veterinerlik Fakültesi Barınma Merkezi önünde faaliyetlerine başladı.

AFAD'dan yapılan açıklamada "Ülkemizin yardım elini Ukrayna halkına ulaştıran mobil mutfak tırmız, Lviv'de sıcak yemek dağıtımına başladı" denildi.

AFAD'ın mobil mutfak tırı Ukrayna'da - VİDEO

AFAD ın mobil mutfak tırı Ukrayna da #1

AFAD ın mobil mutfak tırı Ukrayna da #2

AFAD ın mobil mutfak tırı Ukrayna da #3

AFAD ın mobil mutfak tırı Ukrayna da #4

AFAD ın mobil mutfak tırı Ukrayna da #5

AFAD ın mobil mutfak tırı Ukrayna da #6

AFAD ın mobil mutfak tırı Ukrayna da #7

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.