Öne Çıkanlar RESTORAN VE KAFELERİ BOYKOT EDERKEN ÖZENLİ VE DENGELİ OLALIM sondakika Şişe kırıldı azerbaycan Müteahhitleri

Bu haber kez okundu.

Abdullah Avcı taraftarlardan özür diledi

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor'a 2-1 mağlup oldukları mücadelenin ardından konuştu.

Sistemin dışına çıktıklarını kaydeden teknik adam, "Akıl ile duyguyu karıştırdığın bir oyun. 2. yarının ilk maçı, seyirci atmosferi, içeride kazanma duygusu, aklının önüne geçebiliyor." ifadelerini kullandı.

"ÖZÜR DİLERİZ"

Beşiktaş taraftarından özür dileyen Avcı, "Taraftarı üzdük, özür dileriz. Kazanarak devam etmek isteyeceğiz." dedi.

"ALGI YAPILIYOR"

Maç sonunda basın toplantısında da konuşan Abdullah Avcı, transferle ilgili bir soru üzerine, "Transfer istemediğim haberleri kesinlikle doğru değil. Algı yapılıyor." diye konuştu.

"FORVET İSTİYORUM"

Malatyaspor'dan Guilherme'nın transferiyle ilgili de konuşan deneyimli antrenörü, "Guilherme'yi istemiyorum değil, önce forvet istiyorum dedim. Gelseydi yabancı kontenjanımız dolacaktı ve forvet alma şansı olmayacaktı. Transfer olacak mı, bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Kral Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.