Öne Çıkanlar Şişe kırıldı son dakika ikramiye ödemeleri sondakika

Bu haber kez okundu.

Merkel kendini karantinaya aldı

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in, koronavirüs salgını nedeniyle kendini karantinaya aldığı açıklandı.

AŞI YAPAN DOKTORUNDA KORONA ÇIKTI

Hükümet Sözcüsü Steffen Seibert, yaptığı yazılı açıklamada, Angela Merkel'e cuma günü koruyucu amaçla zatürre aşısı yapan doktorun koronavirüs testinin pozitif çıktığı, bir saat önce basın toplantısı düzenleyen Angela Merkel'in, toplantının ardından doktorun koronavirüs testinin pozitif çıktığından haberdar olduğunu belirtti.

MERKEL KORONA TESTİ YAPTIRACAK

Seibert, bunun üzerine Merkel'in evinde karantina kararı aldığını ifade etti. Angela Merkel'in karantina günlerinde evinden çalışacağını bildiren Seibert, Başbakan'ın yakın zamanda koronavirüs testi yaptıracağını vurguladı.

MERKEL SOSYAL TEMASIN 2 HAFTA SÜREYLE DAHA KISITLANMASINI AÇIKLAMIŞTI

Almanya Başbakanı Angela Merkel, bugünkü basın toplantısında, ülke çapında koronavirüsün yayılmasına karşı sosyal temasın en az 2 hafta süreyle daha da kısıtlanması gerektiğini açıklamış, aileler ve birlikte yaşayanlar hariç 2 kişiden fazlasının bir araya gelmesinin yasaklandığını duyurmuştu.

Merkel kendini karantinaya aldı

AA 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.