Öne Çıkanlar Elon Musk Ali Yerlikaya açıkladı: 63 mağara sığınak ve depo imha edildi Küresel Şehirler Endeksinde 25inci sıraya yükseldi istanbul

Bu haber kez okundu.

Koronavirüs dünyaya yayılıyor

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve herkes için büyük tehlike oluşturan koronavirüs sonucu ölü sayısı 3 bine yaklaşırken; salgındünya genelinde yayılmaya devam ediyor.

3 ÜLKEYE DAHA...

Dünyayı etkisi altına almaya devam eden salgın 54 ülkede görülürken, toplam sayı KuveytBahreyn ve Afganistan ile beraber 57'ye yükseldi.

Kuveyt Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İran'ın Meşhed kentinden gelen 3 kişide yeni tip koronavirüs tespit edildiği belirtildi.

Bahreyn Sağlık Bakanlığı da İran'dan dönen bir kişide, yeni tip koronavirüs görüldüğünü ve bunun ülkede tespit edilen ilk vaka olduğunu açıkladı.

Afganistan'a da sıçrayan salgın sonrası ise 10 kişinin karantina altına alındığı öğrenildi.

Koronavirüs dünyaya yayılıyor

İRAN'DA 12, İTALYA'DA 4 KİŞİ ÖLDÜ

Öte yandan, İran'da salgın sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 12'ye çıkarken, İtalya'da da can kaybı 4'e yükseldi.

Dünya genelinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı da gün gün artarak devam ediyor.

Ölenlerin sayısı 3 bine yaklaştı.

En Son Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.