Öne Çıkanlar İstanbula elektrikli metrobüs geliyor Gazzede bilanço ağırlaşıyor 8 binden fazla kişi hayatını kaybetti İsrail saldırıları altındaki Gazzede çocuklar yaşanan gıda kıtlığını protesto etti MEB yazı gönderdi: O uygulama yasaklandı… ferrero

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Esad'a İdlib uyarısı

Suriye'de Esad rejiminin Türk askerlerine yönelik düzenlediği kalleş saldırının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri, anında misliyle karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye açısından Suriye'de yeni bir dönemin başladığına dikkat çekti ve Esad'a son bir uyarı yaptı.

"GERİ ÇEKİLMEZSE..."

Erdoğan, şubat ayının sonuna kadar rejim güçlerinin geri çekilmemesi durumunda askeri harekat sinyali verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Putin ile görüşmemde İdlib'de rejimin bir an önce Soçi mutabakatı sınırlarına çekilmesini ifade ettim. 12 gözlem noktamızın ikisi, rejim hattının gerisinde kalmıştır. Rejim şubat ayı içinde gözlem noktalarımızın gerisine çekilmezse Türkiye, bu işi bizzat yapmak mecburiyetinde kalacaktır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Esad'a İdlib uyarısı

AA & En Son Haber 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.