Öne Çıkanlar Yurtta Kar Yağışı ücret kendini astı lig Cumhurbaşkanından gazeteciye: FETÖ ağzıyla konuşuyorsun

Bu haber kez okundu.

Anadolu yakasında Mercedes Benz servisi 3500 metrekare kapalı alana açıldı

Uzun yıllardır otomotiv sektöründe tecrübe sahibi olan Hases Otomotiv Mercedes Benz bayii; Eskişehir ve Afyon’dan sonra hizmet ağına İstanbul Çekmeköy’ü de ekledi.  İstanbul Anadolu yakasının en büyük servisi olan Hases Otomotiv 3500 metrekare kapalı alan servis, 2000 metrekare açık – kapalı alanda Merdeces Benz 2. El hizmeti verecek.

1994 yılında Eskişehir’ de başlayan hizmet Çekmeköy’de yerini aldı

Hases Otomotiv’ in kurucularından Zerrin Menteşeoğlu; Eskişehir’ de temelleri atılan şirketimiz Mercedes Benz Türkiye bünyesindeki hizmetine, 1994 yılından beri 20.000 metrekare kapalı alan sahip  Hases ve 14.000 metrekare Hasafyon’ da Mercedes Benz bayii olarak hizmet vermektedir. İstanbul’ u da Çekmeköy’ de Mercedes Benz servis ve Mercedes Benz 2. El olarak hizmet noktalarımıza eklemenin mutluluğu içindeyiz.

Son sistem, üstün teknoloji ve servis donanımı Çekmeköy Mercedes Benz Servisinde

 Üstün teknolojilerin her geçen gün yenilendiği dünyamızda Hases Otomotiv olarak biz de son sistem servis donanımı ve her zaman müşteri memnuniyeti odaklı çalışan uzman kadromuzla Çekmeköy’ de müşterilerimize hizmete başladık.   

Mercedes 2. el Satış olarak geniş kapsamlı çalışıyoruz

Mercedes 2. El satış ağı, Çekmeköy nüfus olarak ortalama 250.000 kişinin yaşamış olduğu güzel bir ilçe, araştırmalara göre Mercedes Benz’i marka olarak tercih eden ilçeler arasında.Biz de bu anlamda Hases Otomotiv olarak Çekmeköy Mercedes Benz 2. El satışı da hizmet ağımıza ekledik. Müşterilerimizi ve müşteri adaylarımızı Çekmeköy Mercedes Benz Hases Otomotiv de bir kahve içmeye davet ediyoruz "ifadelerinde bulundu.

Çekmeköy Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.