Öne Çıkanlar haber Cumhurbaşkanı Erdoğan

Bu haber kez okundu.

Dicle Elektrik, borçlu abonelerin elektriğini kesti

Dicle Elektrik, birikmiş olan elektrik borcunu uzun süredir ödemeyen tarımsal sulama aboneleri ile ilgili çalışma başlattı.

Borcunu ödemeyen aboneler elektriksiz kalacak.

BORÇLU 21 ABONENİN ELEKTRİĞİ KESİLDİ

İlk gün yapılan kontroller sonucunda Kızıltepe’de, borcunu ödemeyen 21 abonenin elektriği kesilirken 9 adet kaçak trafo ele geçirildi.

Kullandığı elektriğe ait borcunu düzenli ödeyen ve kesintisiz enerji almak isteyen abonelerin, bu durumdan olumsuz yönde etkilenmemesi için borcunu ödememekte ısrarcı olanların enerjisinin kesileceğini açıklayan Dicle Elektrik, uygulamanın tamamen yasa ve yönetmeliklere uygun yapıldığını duyurdu.

Enerji şirketi, çoğunlukla kırsalda bulunan ve tüm uyarılara rağmen borcunu ödemeyen abonelere tek tek tebligatta bulundu. Buna rağmen bildirilen süre içerisinde borcunu ödemeyen abonelerin, elektriklerinin kesileceği bildirildi. Şirket, söz konusu bildirime uygun olarak dünden itibaren borcu bulunan abonelerin elektriğini kesmeye başladı.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.