Öne Çıkanlar linç Gezeravcı Türkiyenin ilk insanlı uzay yolculuğu başlıyor: Astronot ekibini yakından tanıyalım Asgari ücrette ilk toplantının tarihi belli oldu sondakika

Bu haber kez okundu.

Antalya'da ormanda genç kıza işkenceye gözaltı

Olay, 30 Ocak Çarşamba günü Kepez ilçesi Mazı Dağı mevkiindeki ormanlık alanda meydana geldi. Yaşları 15 ile 20 arasında olan 3'ü kız 6 kişi, bilinmeyen nedenle tartıştıkları genç kızı ormanlık alana götürüp darbetti.

CEP TELEFONUYLA KAYDETTİLER

Saçından sürükleyip dakikalarca tekme-tokat genç kızı döven grup, ardından parasını da gasbetmeye çalıştı. Ardından 6 kişi, genç kızı, olayı kimseye anlatmaması ve şikayetçi olması halinde ailesine de zarar vermekle tehdit etti. Saldırganlar, dakikalarca süren şiddet anlarını da cep telefonuyla kaydetti.

GÖZALTINA ALINDILAR

Görüntülerin basına yansıması üzerine, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı inceleme başlattı. Ardından olaya karışan 6 şüpheli gözaltına alındı.

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.