Öne Çıkanlar gündem haber chp Yalovada ; Armutlu Müteahhitler derneği kuruldu Cumhurbaşkanı Erdoğan

Bu haber kez okundu.

Yann M'Vila takımdan ayrılmak istiyor

Sarı-lacivertli ekibin 6 numara pozisyonu için düşündüğü Yann M'Vila, takımıyla transferi konusunda bir görüşme yaptı.

KULÜBE REST ÇEKTİ

Fransız basınında çıkan haberlere göre M'Vila ile menajeri, Fransız ekibiyle yaptığı toplantıda adeta rest çekti. M'Vila'nın 2.5 milyon euro olan maaşına zam yapılmaması durumunda, 29 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılacağı kulübe bildirildi.

Saint-Etienne'nin en çok kazanan futbolcusu durumunda olan M'Vila'nın bu talebi, kulüp yönetimi tarafından reddedildi. Bu gelişme üzerine deneyimli orta saha, transferi için kulüpten gerekenlerin yapılmasını istedi.

M'Vila'ya en ciddi teklifi yapan takım olan Fenerbahçe'nin böylece transferde eli güçlenmiş oldu.

Fransız basınının verdiği haberin detaylarında, Yann M'Vila'nın ayrılmak istemesinin altındaki bir diğer nedenin, sevdiği teknik direktör Jean-Louis Gasset'in ayrılıp yerine arasının iyi olmadığı Ghislain Printant'ın getirilmesi gösterildi.

Kral Spor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.