Öne Çıkanlar Yurtta Kar Yağışı ücret kendini astı lig Cumhurbaşkanından gazeteciye: FETÖ ağzıyla konuşuyorsun

Bu haber kez okundu.

Muslera bu sezon en iyi maçını oynadı

Süper Lig'de 25. haftanın kapanış mücadelesi TT Stadı'nda oynandı. Şampiyonluk yolunda Başakşehir'i takip eden Galatasaray, Antalyaspor'u 5-0 yendi. Muslera, performansıyla ayakta alkışlandı.

SEZONUN EN İYİ MAÇINI OYNADI

Sarı-kırmızılı takım rakibini farklı yendi ancak özellikle mücadele 1-0 devam ederken Muslera'nın performansı karşılaşmaya damga vurdu.

Geldiği günden beri taraflı tarafsız herkesin beğenisi kazanan Uruguaylı kaleci, son dönemde bir kesim sarı-kırmızılı taraftarın eleştirilerine maruz kalıyordu. Öyle ki sezon sonu gitmesi gerektiğini ifade edenler bile vardı. Deneyimli kaleci bu akşam bir kez daha sahanın yıldızı olarak eleştirilere cevap verdi.

Antalyaspor ikinci yarının başında sarı-kırmızılı takımı bunaltırken, Muslera sahneye çıktı ve rakipp futbolculara gol izni vermedi. Karşılaşmada 7 net kurtarış yapan 32 yaşındaki kaleci sezonun en iyi oyununu oynadı

Kral Spor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.