Öne Çıkanlar linç Türkiyenin ilk insanlı uzay yolculuğu başlıyor: Astronot ekibini yakından tanıyalım Gezeravcı Asgari ücrette ilk toplantının tarihi belli oldu sondakika

Bu haber kez okundu.

Fatih Terim'in cezasını 3 maça düşürdü

Galatasaray camiasının merakla beklediği Tahkim Kurulu kararları açıklandı.

Kurul, Fatih Terim'e verilen 4 maçlık cezayı 3'e düşürdü. Tecrübeli teknik adam, Kasımpaşa, Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe maçlarında takımın başında olamayacak.

Tahkim ayrıca Ümit Davala'ya verilen 3 maçlık cezayı onadı.

İşte Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklama:

4 MAÇLIK CEZA 3'E DÜŞÜRÜLDÜ

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticaret Yatırım A.Ş.'nin teknik sorumlusu Fatih Terim'in sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunması nedeniyle FDT'nin 38/1-c ve 38/2. maddeleri uyarınca 4 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 19.000,00 TL para cezası ile cezalandırılması yönündeki PFDK kararının; 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 13.000,00 TL para cezası ile cezalandırılması şeklinde düzeltilmesine oyçokluğu ile karar verilmiştir.

ÜMİT DAVALA'NIN CEZASI ONANDI

 Galatasaray Sportif Sınai ve Ticaret Yatırım A.Ş.'nin antrenörü Ümit Davala'nın rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle FDT'nin 41/1-c ve 35/4. maddeleri uyarınca 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 19.500,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir.

Kral Spor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.