Öne Çıkanlar İstanbula elektrikli metrobüs geliyor İsrail saldırıları altındaki Gazzede çocuklar yaşanan gıda kıtlığını protesto etti Gazzede bilanço ağırlaşıyor 8 binden fazla kişi hayatını kaybetti MEB yazı gönderdi: O uygulama yasaklandı… ferrero

Bu haber kez okundu.

Fatih Terim: 8 puan fark kapanır

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Erzurumspor ile deplasmanda berabere kalarak şampiyonluk yarışında kayıp yaşamalarının ardından açıklamalarda bulundu.

ORTADA 30 PUAN VAR

Karşılaşma sonrası şampiyonluk sorusuna yanıt veren Fatih Terim "Muhakkak ki bizim için akılda olmayan kayıp puan. Pes edecek değiliz. Sonuna kadar devam edeceğiz. Zaten Galatasaray'ın tavrı da tarzı da budur. 10 haftada ortada daha 30 puan var. Bize olanlar, herkese olabilir. Veya herkese olan, bize olabilir. 8 puan da kapanır, 18 puan da, yeter ki biz kazanalım.  Sonuna kadar devam edeceğiz. Arkadakiler kaybederken kazanmamız gerekirdi. Erzurumspor'u tebrik ederim, bizden daha iyi mücadele ettiler. Hiç pozisyon yokken gol yedik. Bu da sizin aklınızdakini, oyuncuların sahada yapmak istediklerini etkiliyor. Oradan sonra da kazanabilirdik, kaybedebilirdik de. Bize bu bu yakışmadı. Çalışmaya, mücadele etmeye devam." dedi.

SAHAYA ÇIKANLARIN GEREKENİ YAPMASI GEREKİRDİ

Eksiklerin hatırlatılması üzerine "Eksikler vardı ama burası Galatasaray Kulübü. Sahaya çıkanların gereğini yapması gerekirdi. Ne bu golü yemek bize yakışır, ne de bu oyun. Açıkçası bu mücadele ve oyun hiç hoşuma gitmedi. Yapılmaması gereken ne varsa onu yaptık. İstanbul'da çok iyi oynayan bir Galatasaray olarak geldik. Yapacak bir şey yok, 10 haftaya ve kupaya konsantre olacağız." diye konuştu.

Kral Spor 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.