Öne Çıkanlar sondakika İranlılar Shopping Fest için Vana geliyor bu yılki hedef 1 milyon turist koronavirüs TSK ile ÖSOnun Son dakika: Fuhuştan yakalanan o isim bakın kim çıktı!

Bu haber kez okundu.

Ersun Yanal: Bizim başka güçlerimiz de var

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 1-0 kazandıkları Zenit maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

DAHA İŞTAHLI OLMALIYIZ

Oyuncularının tavrının kendilerini mutlu ettiğini belirten Yanal, “Sadık’ın özellikle tavrı. Hakemin konuşulmadığı, gergin olmayan bir ortamda sadece futbolu konuşuyoruz. Bizim hiç birimiz maç öncesi veya sonrası bunu konuşmadık. Kurallar çok netti. Net bir oyun oldu. Bence her iki taraf içinde keyifli bir oyundu. Tartışılacak bir boyutta oyun olmadı. Tüm oyunculardan memnunum. Zaman zaman kesintiler oluyor. İç saha ile dış sahayı eşitlemek zorundayız. Bu geçişi sizde anlayışla karşılıyorsunuz ki zorlanıyoruz. Son oynadığımız haftaki oyunun gidişatı böyle olmamalıydı. Biliyoruz ki daha iştahlı oynamalıyız. Kendilerimizi bu konuda eleştiriyor ve oyuncularla paylaşıyoruz. İnanılmaz güçlü bir destek arkamızda ve biz bu desteği gördükçe motive oluyoruz. Bu duyguyu yaşattıkları için seyircimize teşekkür ediyorum. Miha Zajc takıma geliyor. Mehmet Ekici’yi kullanamıyoruz. O iki oyuncudan faydalanacağız. Belki orada Ayew, Valbuena’yı da kullanabiliriz. Zaman kısıtlı ama maçlar hızlı geliyor. Bu planlarımızı umarım hızlı bir şekilde devam ettiririz” ifade etti.

BİZİM BAŞKA GÜÇLERİMİZ DE VAR

Fenerbahçe’nin güçlü bir takım olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, “Zenit’in gücüne saygı duyuyoruz ama Fenerbahçe çok güçlü. Sadece takım olarak değil başka gücü de var. Bugünkü şartlarda pozisyon olarak, form olarak ve statü olarak eşit olmayabiliriz. Ama emin olun ki bu oyun giderek daha kaliteli olacak. Fenerbahçe istediği oyunu rakibine kabul ettirecek. Elbette her iki oyunu oynamak büyük avantaj ama biz iki oyunu da iyi oynayıp turu geçmeliyiz” dedi.

Kral Spor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.