Öne Çıkanlar Yurtta Kar Yağışı ücret kendini astı lig Cumhurbaşkanından gazeteciye: FETÖ ağzıyla konuşuyorsun

Bu haber kez okundu.

CHP ile İyi Parti bazı yerlerde adayları teke düşürecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile İyi Parti (İP) arasında imzalanan protokol kapsamında, 49 ilde anlaşma sağlanmıştı.

Anlaşma sağlanamayan yerlerde ise iki parti de ayrı ayrı aday çıkardı. Ancak anket sonuçları, şu ana kadar Millet İttifakı adına iyi gitmiyor. Bu durum iki partiyi de düşündürüyor.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

CHP'li üst düzey yetkililer İyi Parti ile görüşmelerin sürdüğünü, bazı yerlerde adayların teke düşürülebileceğini belirtiyor.

CHP ile İyi Parti bazı yerlerde adayları teke düşürecek

CHP 50 ADAYI HALA AÇIKLAMADI

CHP Ordu, İzmir'de Bayraklı, İstanbul'da Silivri ve Maltepe, Muğla'da Bodrum ve Ankara ise Etimesgut’un da aralarında bulunduğu yaklaşık 50 adayını henüz açıklamadı. Bu durum parti içinde tepkilere de neden oldu ancak, İyi Parti ile yapılan son pazarlıklar sürüyor.

SEÇMEN TAKİPTE OLMALI

Seçmenin ise 31 Mart gününe 2 aydan az bir süre kala adayları takipte olması gerekiyor. Zira adaylar her an değişebilir.

En Son Haber 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.