Öne Çıkanlar Yurtta Kar Yağışı ücret kendini astı lig Cumhurbaşkanından gazeteciye: FETÖ ağzıyla konuşuyorsun

Bu haber kez okundu.

Uğur Dündar, kar krizinde balık keyfi yapan İmamoğlu'na sahip çıktı

İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı, alınmayan tedbirler nedeniyle hayatı felç etti.

İstanbul'un birçok noktasında hayat dururken o anlarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İngiliz Büyükelçi ile balık keyfinde olduğunun ortaya çıkması gündeme oturdu.

Sel krizini denizde, depremi kayakta karşılayan Ekrem İmamoğlu'nun, kar felaketinde balık keyfi yapıyor olması bardağı taşırdı. Ancak Ekrem İmamoğlu'na yakın isimler yine destekleyici mesajlar vermeye başladı.

Sözcü gazetesi yazarı Uğur Dündar da bu isimlerden biri.

"Ekrem İmamoğlu'nun büyük suçu" başlıklı bir yazı kaleme alan Dündar, İmamoğlu'nun yemeği iptal etmeyerek aciz başkan portresi çizmediğini söyledi.

Uğur Dündar şunları yazdı:

"Gözleri o kadar kararmış ki, İngiliz Büyükelçiye 'Kötü hava koşulları ve yolların kapalı olması nedeniyle randevumuzu iptal ediyorum' diyerek, aciz başkan portresi sergilemek yerine, Okmeydanı'ndaki AKOM'dan, Sarıyer'e giderek, yolları açık tutmayı başaran Belediye Başkanı mesajını verdiğini bile göremiyorlar!.."

Ekrem İmamoğlu, mağdur olan İstanbullulardan özür diledi VİDEO

Uğur Dündar, kar krizinde balık keyfi yapan İmamoğlu na sahip çıktı #1

Uğur Dündar, kar krizinde balık keyfi yapan İmamoğlu na sahip çıktı #2

En Son Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.