Öne Çıkanlar gündem chp haber Yalovada ; Armutlu Müteahhitler derneği kuruldu Cumhurbaşkanı Erdoğan

Bu haber kez okundu.

Şırnak'ta PKK'ya ait çok sayıda mühimmat bulundu

Türk askeri teröristlere nefes aldırmıyor.

Türkiye'nin dört bir yanında teyakkuzda olan Mehmetçik, operasyonlarını da başarılı bir şekilde sürdürüyor.

Şırnak'ın Uludere ilçesinde düzenlenen operasyonda da PKK'lı teröristlere ait mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Şırnak Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığınca terör örgütü PKK'ya yönelik Uludere ilçesinin Göllük tepe bölgesi Kırmızı Yayla mevkisinde, "Şehit Jandarma Teğmen Şafak Evran Operasyonu" düzenlendi.

2 MAĞARADA OPERASYON DÜZENLENDİ

Operasyonda terör örgütünün kullandığı 2 mağarada ve arazide yapılan aramada; namlu, çatal ayak ve sehpası ile 81 milimetre çapında havan, 11 savunma el bombası, 10 roketatar sevk fişeği, topuk mayını, 2 bin kalaşnikof mühimmatı, 500 bixi mühimmatı, 400'lük mayon, 2 uzun namlulu silah ve kanasa ait şarjör, taaruz tipi el bombası, battaniye, askeri parka, 5 pet şişe, 3 metre kablo, kamuflajlı kemer, şemsiye, puşi, pil, bağ makası, 2 serum ve çok sayıda yaşam malzemesi bulundu.

Bölgede operasyon sürüyor.

AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.