Öne Çıkanlar ücret Yurtta Kar Yağışı kendini astı Cumhurbaşkanından gazeteciye: FETÖ ağzıyla konuşuyorsun lig

Bu haber kez okundu.

Mersin’de açlık grevindeki HDP’liler gözaltına alındı

Mersin Valiliği’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada; PKK/KCK terör örgütünün sözde merkez komitesinin, terörist başı Abdullah Öcalan’a uygulanan sözde tecridin kaldırılmasına yönelik aldığı karar ve yaptığı çağrılar üzerine ve cezaevinde bulunan Leyla Güven’in açlık grevine destek olmak amacıyla, HDP Mersin il binasında açlık grevine katılan 11 şahıs hakkında Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Oğulları dağa kaçırılan aile geri dönmesini bekliyor-haberi için tıklayın

HDP BİNASINDAKİ 9 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Soruşturma kapsamında, Sulh Ceza Mahkemesi'nin "suç ve suçluyu övmek ve terör örgütünün propagandasını yapmak" ile suçlanan şüphelilerin yakalanmasına yönelik düzenlenen operasyonda, HDP il binasında açlık grevinde bulunan ve aralarında HDP Mersin İl Eşbaşkanı Zuhal Önen’in de bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen zanlılarla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.