Öne Çıkanlar İstanbula elektrikli metrobüs geliyor Gazzede bilanço ağırlaşıyor 8 binden fazla kişi hayatını kaybetti İsrail saldırıları altındaki Gazzede çocuklar yaşanan gıda kıtlığını protesto etti MEB yazı gönderdi: O uygulama yasaklandı… ferrero

Bu haber kez okundu.

Karabağ'ın kalbi Şuşa'yı Türk şirketleri ayağa kaldıracak

Azerbaycan, yaklaşık 30 yıldır Ermeni işgali altında bulunan topraklarını 44 günlük çatışmaların ardından özgürlüğüne kavuşturdu.

Türkiye'den aldığı destekle Ermeni ordusuna büyük darbeler vuran Azerbaycan, elde ettiği zaferin ardından bölgenin yeniden inşası için harekete geçti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Şuşa'ya doğru ilerlerken bölge hakkında bilgiler veren Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türk şirketlerin de Şuşa'nın inşasında rol alacağını söyledi.

"AZERİ KARDEŞLERİMİZ Mİ YAPIYOR?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Müteahhit olarak Azeri kardeşlerimiz mi yapıyor?" sorusu üzerine İlham Aliyev, "Yok bunları beraber, Kolin ve Cengiz var." dedi.

Cengiz İnşaat ve Kolin İnşaat Türk şirketlerinin burada ihale kazandığını bilmeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şaşkınlığını gizleyemedi ve "Aaa burada onlar var mı?" dedi.

Bu diyalog sırasında kameralar da kayıttaydı.

 

Karabağ ın kalbi Şuşa yı Türk şirketleri ayağa kaldıracak #1

GÜÇLÜ ŞİRKETLER HER YERDE İHALE ALABİLİYOR

Yaşananlar Türk şirketlerinin gücünü de ortaya koydu.

Türkiye'de birçok ihaleyi kazanması nedeniyle sürekli muhalif medya tarafından hedef tahtasına yerleştirilen şirketler, dünyanın her ülkesinde ihale kazanabileceğini gösterdi.

Türkiye'nin farklı bölgelerindeki; tünel, yol, köprü ve metro inşaatlarında imzası olan şirketler, Türkiye'nin son dönemdeki büyük dönüşümüne büyük katkı sundu.

En Son Haber 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.