Öne Çıkanlar RESTORAN VE KAFELERİ BOYKOT EDERKEN ÖZENLİ VE DENGELİ OLALIM Şişe kırıldı azerbaycan Müteahhitleri son dakika

Bu haber kez okundu.

Galatasaray'ın derbi primi

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray, Kadıköy'de karşı karşıya gelecek.

PRİM 5 MİLYON TL

Lider Başakşehir'in 6 puan gerisinde yer alan Galatasaray, şampiyonluk iddiasını sürdürmek için Fenerbahçe'yi mutlak yenmesi gerekiyor. Başakşehir'in kazanıp Galatasaray'ın Kadıköy'de yenilmesi durumunda fark 9'a çıkacak ve sarı-kırmızılı ekibin şampiyonluk şansı mucizelere kalacak.

Mücadelenin önemine değinen Galatasaray yönetimi, takımı motive etmek için Kadıköy'de alınacak galibiyete prim verme kararı aldı. Fatih Terim'le konuşan Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak, 5 milyon TL'lik prim belirledi.

FENERBAHÇE'YE PRİM YOK

Kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe'de hedef Galatasaray'ı yenerek taraftarlarına derbi galibiyeti hediye etmek.

Geçtiğimiz hafta yardım kampanyası başlatan Ali Koç, kulübü borçlardan kurtarmının planlamasını yapıyor. Koç, böyle bir durumda takıma prim vermenin doğru olmayacağını ifade etti ve galibiyet primi belirlemedi.

Kral Spor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.